Uusi lastenkirja on ilmestynyt!

Viisisataa kutiavaa hammasta

Hannu Hirvosen kirjoittama ja Pia Sakin kuvittama uusi lastenkirja “Viisisataa kutiavaa hammasta” ilmestyy tänään lukuviikon kunniaksi maksuttomana e-kirjana!

Lukumummit ja -vaarit –hanke toimii kirjan julkaisijana ja kirja on ladattavissa maksuttomana e-kirjana Niilo Mäki Insituutin verkkokaupasta.

Krokotiilipoikasille tulee uusia hampaita ja ne kutisevat ihan kamalasti. Silloin on ihan pakko purra jotakin, vaikka karhun hännäntöpöä. Tuo saa Murisevan metsän elämän sekaisin. Onnistuuko edes hössöttävä hoivajänis pysäyttämään metsän väkeä kiusaavan kutinan ja kiusanteon?

Viisisataa kutiavaa hammasta on jatkoa Hirvosen suosituille Murisevassa metsässä -kirjoille. Nyt tarinan keskiössä ovat pienet krokotiilinpoikaset, joiden kutiavat hampaat saavat ne puremaan kaikkea ja kaikkia. Humoristinen tarina käsittelee kasvamista sekä rakkauden ja tarinoiden merkitystä kasvavalle lapselle. Kirjassa on mukana myös tehtäviä ja pohdittavaa lapsille jokaisen luvun lopussa. Tarinan voi joko lukea kokonaisuudessaan suoraan läpi tai pysähtyä välillä miettimään Pohdittavaa-sivujen kysymyksiä.

Hauskoja lukuhetkiä!

Scroll to Top
Skip to content