Lukuviikko tulee taas 17.-23.4.2023

Lukuviikko on pian taas täällä, ja kuten aina, Lukumummit ja -vaarit järjestävät Lukuviikon aikana mukavaa ohjelmaa sekä rakastettuja virtuaalisia lukutuokioita! Koululuokille suunnattuun ohjelmaan osallistuneiden kesken arvotaan kirjapakettipalkintoja.

Koululuokille suunnatun ohjelman löydät täältä. Lukutuokioita ja muita lukuviikon tapahtumia pääset seuraamaan myös Facebookissa.

Lukuviikko on vuosittainen lukutaidon teemaviikko, joka tarjoaa tietoa ja sisältöjä lukutaidon ja lukemisen ajankohtaisista kysymyksistä. Tänä vuonna Lukuviikon teemana on lukemisen monet muodot. Erilaiset tekstit näkyvät myös Lukumummien ja -vaarien kouluille suunnatussa ohjelmassa.

Ohjelmaa myös opettajille ja muille ammattilaisille

Lukumummit ja -vaarit -toiminta on mukana myös Niilo Mäki Instituutin Lukuviikon webinaarissa 20.4. klo 15.00-17.30. Lukuisia tapoja tukea lukutaitoa – Lukutaitotyötä Niilo Mäki Instituutissa –webinaari on suunnattu opettajille, opetus- ja kasvatusalan opiskelijoille ja muille alan ammattilaisille. Tutustu webinaarin ohjelmaan ja osallistu webinaariin täällä.

Lukuviikon ohjelmaa muualla

Lukumummien ja -vaarien Lukuviikon ohjelman lisäksi kannattaa tutustua myös muuhun Lukuviikon aikaiseen monipuoliseen ohjelmatarjontaan! Lukuviikon omaan ohjelmaan pääset tutustumaan täällä. Vanhempainliiton Kiedo meidät tarinaan -lukukampanja järjestetään tänä vuonna Lukuviikon yhteydessä.

Scroll to Top
Skip to content